Kirsi Vehviläinen

Työskentelyotteeni on aktiivinen, tasa-arvoinen ja asiakaslähtöinen. Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttinen viitekehys.
Toimipiste:

Kuopio: Käsityökatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT)
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Olen koulutukseltani psykologi, terveyspsykologian erikoispsykologi ja työterveyspsykologi. Tällä hetkellä kouluttaudun kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi (2019-2023). Minulle voit varata ajan neuvonta- tai tukikäynnille, työterveyden lyhytterapiaan sekä koulutuspsykoterapiaan (lyhyt tai pitkä). Minulla on kokemusta nuorten ja aikuisten mielenterveyden häiriöiden hoidosta erikoissairaanhoidossa sekä työterveyshuollossa. 

Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat stressi, ahdistuneisuus, ylivirittyminen ja palautumisen haasteet sekä työuupumuksen ennaltaehkäisy ja hoitaminen. Työskentelen mielelläni myös syömiseen, kehonkuvaan ja urheiluun liittyvien kysymysten äärellä. Työskentelyssäni hyödynnän kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä. Työskentelymenetelmät ja tavoitteet valitaan yksilöllisesti ja yhteistyössä. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.