Krista Linnus

Krista on pätevöitynyt sekä nuorisopsykiatriassa että lasten ja nuorten psykoterapeuttina. Psykodynaamisen psykoterapian viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Järvenpää: Postikatu

Ammattinimike:
Psykoterapeutti , Psykiatri
Asiakasryhmät:

Nuoret, Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Psykodynaaminen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiassa. Psykiatripalvelut.

Kristalla (LT, nuorisopsykiatrian erl. sekä lasten, nuorten ja aikuisten psykoterapeutti) on yli 20 vuoden kokemus nuorisopsykiatrian erikoisairaanhoidon osasto- ja avohoidosta. Hän on työskennellyt myös vuosia somaattisesti pitkäaikaissairaiden nuorten kanssa, joilla on psyykkisiä vaikeuksia ja haasteita sitoutua somaattisen sairautensa hoitoon.

Kristalla on lasten ja nuorten psykodynaamisen psykoterapian koulutus (ET) ja aikuisten psykoanalyyttisen psykoterapian koulutus (YET), joihin hänellä on myös KELA-pätevyys. Lisäksi Kristalla on kliinisen seksologin tutkinto (Nordic Association for Clinical Sexology (NACS), vaativa erityistaso).

Kristalle voit varata aikoja esimerkiksi nuorisopsykiatrin arvioon 13–22-vuotiaille. Lisäksi voit varata ajan psykoterapiatarpeen arvioon nuorille ja aikuisille. Tämä arviointi käsittää 2–3 käyntiä, ja siihen sisältyy tarvittaessa B-lausunnon laatiminen Kelalle tai vakuutusyhtiölle. Kristalle on mahdollista varata myös aikoja nuorten ja aikuisten kuntoutuspsykoterapiaan sekä vanhempain ohjauskäynneille.