Leena Rasanen

Leenan psykoterapiassa etsitään keinoja kohdata omat haasteet. Mukana voi olla tietoista läsnäoloa ja itsemyötätuntoa kasvattavia menetelmiä. Ratkaisukeskeisen psykoterapian viitekehys. Kela.

Leena on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (VTM sosiaalipsykologiasta, toimintaterapeutti), mindfulness- ja Mindful Self-Compassion- eli itsemyötätuntotaitojen ohjaaja sekä työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Voit varata ajan tukikäynnille, lyhyt- tai pitkäkestoiseen yksilöpsykoterapiaan sekä työnohjaukseen tai valmennukseen.

Terapeuttisessa yhteistyösuhteessa rakennamme ymmärrystä ja voimavaroja, joiden avulla löytyy keinoja kohdata rauhassa oma tilanne, kuten mielenterveyden tai elämänkriisin haasteet ja vahvistaa selviytymistä. Terapeuttinen prosessi saa liikkeelle elämäntarinan ja mahdollisuuksien työstämistä. Muutosta tapahtuu askel kerrallaan, pienin teoin.

Tarpeiden ja toiveiden mukaan työskentelyssä voi olla mukana myös tietoista läsnäoloa ja itsemyötätuntoa kasvattavia menetelmiä. Itsemyötätunto tuo ymmärrystä ja tasapainoista suhtautumista vaikeisiin kokemuksiin ja tunteisiin sekä vahvistaa mielen hyvinvointia ja itseluottamusta. Voimme myös hyödyntää soveltavan positiivisen psykologian ideoita sekä luovia menetelmiä, kuten kirjoittamista, hyvinvoinnin kasvattamiseksi.

Leenalla on monipuolista kokemusta myös työnohjaajana ja valmentajana työhyvinvointiin, työn haasteisiin ja tavoitteisiin liittyvissä kysymyksissä.