Sanna Virsu

Sanna on tehnyt monipuolista vastaanottotyötä sekä paneutunut laaja-alaisesti erilaisten psyykkisten haasteiden hoitoon elämäntilannekriiseistä traumaattisiin kokemuksiin.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Työterveyspsykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan.

Minulle voit varata ajan yhdelle ja tai muutamalle tuki- ja kriisikäynnille tai voit hakeutua vastaanotolleni lyhyt- tai pitkäkestoiseen yksilöpsykoterapiaan. Olen taustakoulutukseltani psykologi ja minulla on myös työterveyshuollon psykologin pätevyys. Olen tehnyt monipuolista vastaanottotyötä aikuisten ja nuorten aikuisten parissa sekä paneutunut laaja-alaisesti erilaisten psyykkisten haasteiden hoitoon elämäntilannekriiseistä traumaattisiin kokemuksiin. Erityisenä osaamisalueena minulla on seksuaalisen väkivallan ja -hyväksikäytön traumojen hoitaminen ja yleisesti traumafokusoitunut työote.

Olen integratiivisesti koulutettu terapeutti (Kelaoikeudet). Työskentelytapani keskiössä on terapeuttinen yhteistyösuhde sekä asiakaslähtöinen, hänen yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioiva lämmin kohtaaminen. Myös keho-mieli yhteys kiinnostaa minua pidän sitä tärkeänä osana psykoterapeuttista työskentelyä.

Terapeuttina olen pitkäjänteinen, rauhallinen, hyväksyvä kuuntelija ja mielensisältöjen kanssatutkija. Olen aktiivinen, mutta pidän tärkeänä myös sitä, että työskentelyssä jää tarpeeksi tilaa asiakkaalle itselleen.