Tapani Alanen

Toimivasta vuorovaikutuksesta ja luottamuksellista asiakassuhteesta ammentavaa tukea seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen liittyvissä asioissa. Niin yksilöille kuin pareillekin.
Toimipiste:

Helsinki: Töölö

Ammattinimike:
Psykoterapeuttikoulutettava , Seksuaaliterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Tapani on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) sekä auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Hänelle voit varata ajan tuki- ja kriisikäynnille, koulutuspsykoterapiaan tai jos haluat keskustella seksuaalisuuteen tai sukupuolisuuteen liittyvistä asioista. Vastaanotolle olet tervetullut niin yksin kuin kumppanisi tai puolisosi kanssa. Tapani käyttää työskentelyssään mm. voimavarakeskeistä lähestymistapaa ja tunnekeskeiseen pariterapiaan (EFT) liittyviä menetelmiä. Yhdessä Tapanin kanssa voit etsiä juuri sinun tilanteeseesi sopivia ratkaisun avaimia.

Tapani opiskelee parhaillaan ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopistossa, joten hänelle voit varata ajan koulutuspsykoterapiaan. Koska psykoterapiakoulutus on kesken, Tapani ei ole vielä Kelan psykoterapeuttien palvelutuottajien rekisterissä.

Terapian onnistumisen kannalta Tapani näkee tärkeänä sen, että terapeutin ja asiakkaan välinen vuorovaikutus on toimiva ja tapaamisten myötä syntyy luottamuksellinen suhde. Tapani on iloinen, lämmin ja empaattinen.