Tuija Jokela

Kokemusta erilaisten mielialaoireiden hoidosta mukaan lukien riippuvuuksien hoito. Kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehys, jota Tuija soveltaa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.
Toimipiste:

Tampere: Mustalahdenkatu 10

Valkeakoski: Kirjaskatu 7

Ammattinimike:
Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT)
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan.

Kokemusta erilaisten mielialaoireiden hoidosta mukaan lukien riippuvuuksien hoito. Kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehys, jota Tuija soveltaa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Vastaanotot sekä Valkeakoskella että Tampereella.

Tuija on pohjakoulutukseltaan sosiaalityöntekijä (YTM, FM) sekä Kela-pätevä psykoterapeutti viitekehyksenään kognitiivinen käyttäytymisterapia. Voit varata ajan psykoterapiaan toki myös ilman Kelan tukea.

Tuija on kuunteleva, helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Terapeuttina hän haluaa hahmottaa kokonaistilanteesi ja auttaa sinua löytämään arkeen uusia, toimivampia ajattelu- ja toimintatapoja, joiden avulla esimerkiksi uupumus-, masennus tai ahdistuneisuusoireilu vähenee. Tuijalle on tärkeää, että omat arvosi ja tavoitteesi luovat perustan terapiatyöskentelylle.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehyksestä Tuija käyttää esimerkiksi hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) sekä skeematerapian menetelmiä ja sovellettua rentoutusta.